Campania DE LA INIMA LA INIMA

     Asociatia O PARTE DIN RAI si Caravana lui ANCUTA au dat startul celei de-a IV-a editii a Campaniei DE LA INIMA LA INIMA si se va incheia pe 4 decembrie 2015.
     Echipa ong-ului impreuna cu managerul Teatrului Ancuta si membru de onoare al asociatiei, domnul Adrian Ancuta vor aduce un strop de fericire in sufletele copiilor si tinerilor in preajma sarbatorilor de iarna, cu ocazia sosirii lui MOS CRACIUN.
     Poti contribui si TU la realizarea acestui vis minunat cu o donatie cat de mica, financiara sau materiala.

     FIECARE DINTRE NOI POATE FI UN MOS CRACIUN! COPIII NU AU NEVOIE ASA DE DISPERATA DE CADOURI SI DULCIURI, PRECUM AU DE DRAGOSTE. DE ACEEA VOM CREA DIN NOU POSTA LUI MOS CRACIUN.

     PUTETI INTRA IN CONTACT CU COPIII PRIN SCRISORI,  ACESTIA VA VOR TRIMITE O POZA CU EI SI CATEVA GANDURI, CEI CARE NU STIU SA SCRIE VOR DESENA SAU VOR FACE FELICITARI. IDEEA ESTE SA GASIM FIECARUI COPIL/TANAR MACAR UN PRIETEN CU CARE SA CORESPONDEZE- SI CAMPANIA NOASTRA SA LEGE PRIETENII FRUMOASE SI FRUCTOASE. COPIII SUNT INTRE 1 SI 20 ANI, PUTETI ALEGE CAREI CATEGORII DE VARSTA VETI SCRIE, DAR O SA VA RUGAM SA NE SPECIFICATI DIN TIMP ACEST LUCRU.

     MULTUMIM PENTRU IMPLICARE!
     Donatiile se primesc la TEATRUL ANCUTA, str. Romana, nr. 106, Prahova – Ploiesti.
     Telefoane de contact:
0729/947.678 – Adrian Ancuta
0733/724.139 – Iuliana Niculaie