Stiti de ce au nevoie ONG-urile?


Raspunsul simplu si unul la care poate ca va asteptati este: de ajutorul tau!
Au nevoie de ajutorul tau si de al meu pentru ca astfel pot compensa principalele probleme pe care le au: lipsa fondurilor, dezinteresul institutiilor de stat si intarzierea fondurilor europene. Cel putin acestea sunt principalele trei probleme care au reiesit si dintr-un studiu facut la cererea Petrom de Cult Market Research. Desi nu putem spune ca nu am fi putut anticipa care sunt problemele.
Asadar, acum mai mult decat niciodata, ajutorul tau are cel mai mare impact posibil. Nimeni pare a nu mai dispune de fonduri asa incat nu trebuie sa ne gandim de fiecare data la donatii - donatii - donatii. Banii se castiga greu, dar timpul inseamna bani, asa ca putem sa donam o parte din timpul ce ne ramane dupa ce facem bani.
Fiecare are ceva de oferit, indiferent de varsta sau experienta. Cred ca activitatea de voluntariat este o ocazie excelenta pentru familii de a strange legaturile si de a munci impreuna pentru o cauza comuna, ceva mai presus de propriile placeri si nevoi cotidiene. Copiii au nevoie de exemple pentru a face lucrurile pe care ni le dorim de la ei. Intotdeauna am urat proverbul "Sa faci ce zice popa, nu ce spune popa".
Hai sa facem mai multe si sa vorbim mai putin. Ma adresez si incerc sa impulsionez pe cei care nu s-au implicat pana acum dintr-o initiativa personala, ci poate au raspuns doar afirmativ la o actiune gestionata la nivel de companie.
Imi cer scuze celor ce se implica deja, desi stiu ca multi dintre ei nu au timp sa citeasca bloguri.
Astept in comentarii sa ne spuneti cum ati decis sa va implicati in societate, in zona non-profit sau administrativa. Pentru ca nu putem sa-i lasam pe altii sa hotarasca si sa faca lucrurile in locul nostru.
Care este misiunea ta?
sursa text: imparte.ro
sursa foto: blog.itmorar.ro