IMPLICA-TE

2%

AI O AFACERE SI VREI SA DEVII SPONSOR? 
Sponsorizarile sunt deduse din impozitul anual pe profit al companiei tale in limita a 20% din acesta si a 0,3% din cifra de afaceri – conditiile sunt cumulative; pentru sponsorizari, scrie-ne la opartedinrai@gmail.com si vom stabili impreuna termenii contractului si ai parteneriatului.
Ceea ce facem noi este o muncă de echipa din care poţi face parte şi tu: REDIRECŢIONEZI 2% din impozitul pe venit (pe care statul deja l-a încasat)!
Ce înseamnă 2% pentru contribuabili?
Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).
Conform Legii Codului Fiscal (571/2003) şi Normelor metodologice pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, toţi contribuabilii pot decide asupra direcţionării a 2% din impozit, datorat statului, către o entitate non-profit. Poţi astfel decide către cine merg 2% din impozitele tale!
 De ce e bine să foloseşti această prevedere? 
• Nu te costă nimic!
• Contribui la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al tău! 
• Poţi ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea ta, direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează în acel domeniu. 
• Te poţi asigura că aceşti bani rămân în comunitatea ta. direcţionându-i către o organizaţie locală.
• Poţi ajuta oameni în nevoie direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează pentru ei!
Dacă alegi să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit către ASOCIAŢIA O PARTE DIN RAI, cifrele activităţii noastre vor creşte.

Cum ne poţi ajuta? 

Ai nevoie de următoarele informaţii:
Denumire entitate nonprofit – ASOCIAŢIA O PARTE DIN RAI

Cod fiscal – 30440267

Cont IBAN – LEI - RO09BRDE300SV99289843000 - BRD

1. Acum poţi completa cu datele personale declaraţia_230 dacă ai venituri din salarii sau declaraţia_200 dacă ai venituri din alte surse.

(Nu este necesară specificarea sumei / Nu este necesară ataşarea Fişei Fiscale)
2. Ne mai poţi ajuta dacă trimiţi prietenilor, colegilor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor această scrisoare care recomandă folosirea prevederii 2% în favoarea ASOCIAŢIEI O PARTE DIN RAI.

 

VOLUNTAR ONLINE

Daca iti place sa scrii si, in acelasi timp, sa faci o fapta buna, te incadrezi perfect in job description-ul unui voluntar online. Iti plac activitatile de caritate, oamenii si retelele de socializare? Esti binevenit ca voluntar online pasionat sa dai o mana de ajutor celor in nevoie. Candidatul pentru voluntariat online va fi mandru ca a ajutat o organizatie caritabila sa-si sustina cauza. Si mai mult, fiecare candidat in voluntariat online isi va putea imbunatati CV-ul odata cu experienta acumulata.
Esti expresiv, ai un aer artistic, esti indulgent si creativ?
Esti excelent in relatiile cu oamenii si te pricepi de minune in socializarea online?
  Esti dornic de fapte bune si zambitor in fiecare moment?

CERINTE

1. Vii cu posturi si idei fantastice pe blog
2. Ne impartasesti experienta ta, intamplari care te-au impresionat, ce ai avut de invatat pe parcursul anilor, cat si povesti de succes cu oameni pe care i-ai ajutat.
3. Ne sustii pe Facebook si pe Twitter, si ne ajuti sa cunoastem cat mai multi prieteni care au aceleasi interese comune cu noi.
4. Participi la intalniri online, concursuri si actiuni de fund - raising.
5. Ne ajuti la dezvoltarea retelei de socializare prin distribuirea informatiilor catre bloggeri, twitteri, si ONG-uri pentru a primi sprijin in cauza sociala.

MEMBRU ADEZIUNE

DONAŢII

Pot şi doresc să ajut din suflet şi cu mare dragoste persoanele aflate în dificultate!


Nume*
Prenume*
Email*
Telefon*
Donaţia este pentru:*
Suma*
Monedă*
Protecţie Spam*Introduceţi textul din imaginea alaturată
Refresh Help captcha