VACANȚE GRATUITE LA NISIPURILE DE AUR, BULGARIA

Partenerul nostru BURSA DE TURISM îți face cadou vacanțe gratuite la nisipurile de aur, bulgaria.
Dacă faci rezervare pentru tine și încă 10 prieteni până la 28.04.2013 în ANTALYA - TURCIA, primești cadou o vacanță de 3 nopți, pentru tine și perechea ta, la NISIPURILE DE AUR BULGARIA, Hotel Detelina 3***, camera dublă cu vedere la mare + mic dejun.  Perioada ți-o alegi singur 01.06-22.06.2013 sau 12.09-01.10.2013.


Hotel Detelina 3***
Localizare : Hotelul Detelina, situat în zona Chaika, este amplasat la 3 km de stațiunea Nisipurile de Aur, pe un deal care coboară spre faleza și plaja Cabacum. Localizat în propriul sau parc, la circa 450 m de mare si ferit de zgomotul marilor statiuni turistice, combinand frumusetea naturii cu linistea marii.
Facilități  hotel:  Restaurant, lobby bar, seif la recepție, sala de conferințe, internet.  În hotel există 101 camere duble, 18 camere triple și 7 apartamente (living și dormitor). Gratuit - piscina exterioară, șezlonguri și umbrele la piscină.
Facilități camere :  Camerele sunt dotate cu aer condiționat, baie proprie, minibar, tv, telefon, uscător de păr.  Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor și living cu o canapea extensibilă.
Sport & relaxare: Contra cost : Tenis de masa , biliard, masa de fotbal, masaj.
Facilități copii: Loc de joacă pentru copii.
Servicii incluse:
- cazare 3 nopți in camera dublă cu vedere la parc cu mic dejun la Hotel Detelina 3*** (Chaika)
Servicii neincluse:
- asigurare medicală;
- asigurare storno;